15 mars 2020
16:00

Hägersten SK 08 Svart

Referat: Sunnersta AIF - Hägersten SK 08 Svart

Matchen spelades 3X25 min och vi fick värsta tänkbara start med 0-3 underläge efter 10 min. Det handikappet kunde vi aldrig reparera målmässigt. Nåväl underläge med 1-4 efter första efter en bra avslutning spec sista 5 min då vi trycker tillbaka Sunnersta rejält. I pausen känner vi att det här vänder vi och så efter 1 minut så står det 1-5. Vi spelar ett helt ok anfallsspel och andra halvlek slutar 4-4 totalt 5-8. Sista perioden slutar 2-3 efter fortsatt ok anfallsspel och slutresultatet blir 11-7 till Sunnersta. Vi måste erkänna att så länge vi bjuder motståndarna på så många (7 st) individuella misstag/felpass som resulterar i mål så är det snudd på omöjligt att vinna fotbollsmatcher. De (misstagen) måste vi försöka minimera, och lära oss utav och helst inte göra om. Avslutar matchreferatet med några tröstande ord i från våra motståndare, se nedan